Maç öncesi değerlerndirmelerde bulunan Yanal ‘İyi bir takımla oynayacağız. Avrupa’da yenilmediler, Türkiye’de yenilmediler. 4 yıldır üzerine koyarak ilerleyen bir performansla yükseldiler ve geçtiğimiz yıl hak ederek şampiyon oldular. Bu sene de hem şampiyonluğun hem de Şampiyonlar Ligi’nde yollarına devam ediorlşar. Oyuncu kaybetseler de onların yerine aldıkları oyuncularla takviye yapmış gözüküyorlar.oynanacak futbolun ortaya çıkartacağı tablo oldukça keyifli olacaktır. Bugün futbolun gereği olan ne varsa onu uygulamak için sahaya çıkacağız. Kendi organizasyonumuzu rakibe kabul ettirmek ve rakibin zayıf yönlerinden faydalanarak kazanmaya çalışacağız.’’ dedi.

Beşiktaş’ın gücünü bildiklerini belirten Yanal,  ‘Çok zahmetli bir yolculuğa başladık. Bir çok mihenk taşı var bu yolculukta. Bunları teker teker geçmek zorundayız. Böyle yerlerde kazanacağımız puanlar yolculuğumuza farklı yansıyacaktır. Böyle bir karşılaşmanın sürprizi olmaz. Kim kazanırsa kazansın sürpriz olmayacaktır. Beşiktaş’ın gücünü biliyoruz. Biz de kendi gücümüzü Beşiktaş’a kabul ettirip maçı kazanmaya çalışacağız. İyi bir maç olmasını diliyorum’ dedi.

Trabzonspor’un küçümsenmemesi gerektiğini belirten Şenol Güneş, ‘’Sıralamadaki yerine bakarak kimseyi yargılayamayız. Trabzonspor camiası ve takımıyla çok ses getirmeye müsait bir takım ve  camia. Sahip olduğu kültürüyle hak ettiği yerde değiller. Saha sonuçları olarak sıkıntıları var ama beklenen yerde değiller. Bize karşı oynayacakları maçta motivasyonu üste çıkartmak için fırsat olarak göreceklerdir. Futbol adına hem bizi oynatmayıp hem de hızlı çıkmayı düşünen bir takımla oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacaktır. Rakibin artılarını kontreol altına alabilirsek kendi oyunumuzla kazanmaya çalışacağız. Zor maçları çok çalışarak aştık, bu maçta da çok çalışmamız lazım’ dedi.

 
Editör: TE Bilişim