Maç öncesi gerçekleşmeyen Tolgay transferine, "karakteri satın alamazsınız" şeklinde yorumlayan Ersun Yanal'ın maç öncesi açıklamaları;

"Kupa maçlarında klasik söylem olacak ama oyunların sonuçlarını kestirmek oldukça zor. Bir çok dünyada önemli takımların kazaya uğradığını görüyoruz. Türkiye'de de aynı şeyler oluyor. Biz bunun farkındayız. Bunun farkında lığını üzerimizde buladurarak bugün karşılamayı kazanırsak gruptan çıkmış oluruz. Trabzonspor'a bu yıl ki kupayı getirmek istiyoruz. Galibiyetle ayrılıp garantileyip önümüzde ki diğer formalite maça bakacağız"

TOLGAY SORUSUNA CEVABI


Tolgay transferinin olmaması ile ilgili olarak ise Yanal, dikkat çeken mesajlar verdi. Yanal, "Şuan da çok detaylı ve net açıklamaları sayın başkan yaptı. Akşam bir çok kanala bağlanarak yaptılar. Bunun benim üzerime söylenecek bir şey yok. Şöyle bir şey söylemek istiyorum: Transferler gerçekleşmesi için belli koşul ve şartların bir araya getirmesi gerekiyor. Bizim özellikle Almanya'da ki transfer için koşullar yerindeydi. El sıkıştıktan sonra başka pazarlıklar yapılmaması gerek. Bence sayın başkan yerinde bir tepki verdi. Bir oyuncu almak önemli ama karakter almak daha önemli. Bence sayın başkan doğru olanı yaptı" dedi.  


Editör: TE Bilişim