Trabzonspor'da, oyuncu izlemek için yurtdışına giden ve geniş çaplı bir rapor hazırlayan teknik direktör Ersun Yanal nihayet Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'yla bir araya geldi. Pazartesi günü sis nedeniyle Trabzon’a dönemeyen Yanal, bu sabah kahvaltıda Başkan’la bir araya geldi. Yeni projelerinin ilk taslağını oluşturan deneyimli çalıştırıcı, Hacıosmanoğlu'na hem yazılı hem de sözlü olarak planlarını anlattı. Ayrıca projelerini projektörler yardımıyla tek tek başkana sundu. Kritik toplantının iki ana gündem maddesi vardı. Birincisi Kevin Constant, ikincisi ise gidecek ve gelecek oyuncular!

''15 YILDIR CONSTANT GİBİLERLE UĞRAŞIYORUM''

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Ersun Yanal, kadro dışı bıraktığı Constant'ı istemediğini bir kez daha tekrarladı. Colman ve Malouda örneklerini bir kez daha gündeme getirerek, "eğer geri dönerse, Colman ve Malouda'nın daha önceki teknik direktörlere yaşattığı sıkıntıyı ben de onunla yaşarım" dediği öğrenildi. Hacıosmanoğlu ise, Constant'ın, Colman veya Malouda gibi bir karakteri olmadığını anlattı. Fakat Yanal, "bu tarz futbolcular parayı veren ile kendisine idman verenle farklı konuşurlar. Bunun gibilerle 15 yıldır uğraşıyorum" diyerek son sözünü söyledi.

YATABARE VE WARIS'İN SATILMASINI BU YÜZDEN İSTEDİ

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmede Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, takım içindeki dengelerle ciddi derecede oynamalar yapacağının imajını da verdi. Sezon başından beri beklenen patlamayı yapamayan Mustapha Yatabare ve Majeed Waris'le ilgili raporunda ise ilginç detaylar yer aldı. Yanal, Yatabare'nin Trabzon'a futbol oynamak için değil para kazanmak için geldiğini, Waris'in ise istekli olduğunu ama uyum sorununu atlatamadığını Başkan Hacıosmanoğlu'na raporlar eşliğinde anlattı.
Editör: TE Bilişim