Trabznspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor müsabakası sonrasında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Yanal "Geçen haftaya kadar en çok gol atan takımdık. 5 farklı galibiyetten sonra deplasmanda aldığımız bir mağlubiyetle karşılaştık. Farklı kazandığımız müsabaka ve sonrasında kaybettiğimiz maçlarda kış ve yaz kadar farklı bir anlayışla mücadele ettik. Her hafta değişen konulara göre hareket ettiğimiz bir dönemdeyiz. Bugün kazandık. Aksiyonun bol olduğu bir maçtı. Keyifli söylemlerle devam edeceğiz. Trabzonspor'u ben tek başıma bir yerlere taşıyamam. Dinamikleri devreye sokabildiğimiz zaman başarıya gidecek yola gireceğiz. '' dedi.

Önemli maçlar oynayacaklarını belirten Yanal, '' Sezon başından buyana oluşan trafikte ıskaladığımız haftalarda kazanacağımız artılarla daha iyi olabilirdik. Skor dışında kazanımlarımız olmaya başladı. Bunlardan biri Deniz'di. Bugün yine maç kazanmak için sahaya çıkan oyuncuların ortaya koyduğu mücadele isteği geçen haftaya göre daha fazlaydı. Geçen hafta da pozisyon vermeden kötü oynayarak kaybetmiştik. Bugünkü maçta Aytaç, İshak ve Medjani'nin sakatlıkları hakem için şanssız pozisyonlardı. Geçen hafta benzer pozisyonlarda gol yemiştik. Galatasaray maçına kadar sakatlarımızın iyileşmesini bekliyoruz. Sadece Onur kalacak. Trabzonspor adına olumlu işler yapmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Constant'ı kadroda istemediğini belirten Yanal, ''Dedikodu mekanizmasıyla iş yapmıyoruz. Herkesle birebir konuşuyoruz. Medya yoluyla mesaj vermem. Bu yolla verilen mesajları da dikkate almam. İhtiyaçlarımızı birebir konuşup giderme yöntemini tercih ederim. Constant kadro dışıdır. Kadroda bulunmasını istemiyorum. Bu konuda bir girişim olmadı. Dedikodu mekanizmasıyla yazılanlara itibar edilmemeli." şeklinde konuştu.