Trabzonspor’da idari menajer olarak görev yaptığı dönemde verdiği rapor ile Mustafa Yumlu’nun gönderilmesine zemin hazırlayan, Constant’ın da kadro dışı kalmasının perde arkasındaki isim olduğu öğrenilen eski idari menajer yardımcısı Selçuk Okan Kartal yine boş durmuyor.

Kısa bir süre önce tanıdığı ve çok iyi diyalog kurduğu Ersun Yanal’ı etkisi altına alan eski idari menajer yardımcısı Selçuk Okan Kartal, görevden uzaklaştırılmasına rağmen teknik direktör kanalıyla Trabzonspor’da ki futbolculara aba altından sopa göstermeye devam ediyor.

İZİNİ KENDİ VERDİ İPİ DE KENDİ ÇEKTİ !

Futbolcular ile sık sık yaşadığı kişisel sorunlarla dikkat çeken Kartal’ın, Constant’ın izin gününde Batum’a gitmesine müsaade ettiği daha sonrasında olayı Yanal’a farklı rapor ederek futbolcunun kuyusunu kazdığı öğrenildi. 

Takım içi dengeleri bozan Kartal’ın geçtiğimiz haftalarda görevine son verilmesine rağmen, teknik direktörü Ersun Yanal ile Şana’da bir kafeteryada sıkça görüşmeler yaptığı ve Trabzonspor’un hocasını etkilediği öğrenildi.

SIRADA BOSİNGWA VAR !

Kartal’ın arasının açık olduğu futbolcuların 18 kişilik kadroya dahi alınmaması da dikkat çekiyor. Kartal ile Yanal’ın görüşmelerini sürdürdüğü kafeteryada bulunan diğer müşterilerin de kulak misafiri olduğu konuşmalarda, hedefteki yeni ismin Bosingwa olduğu öğrenildi.

Dünyanın en iyi sağ beki seçilmesine rağmen ısrarla mevkisinde oynatılmayan Bosingwa’nın profesyonelce her göreve hazır olması bütün planları bozdu.