Bordo Mavili yönetimin, Constant'ın takımdan ayrılması için her türlü kolaylığın gösterileceği sözünü verdiği belirtildi.
 
Trabzonspor'da, sezon başında Milan'dan transfer edilen yıldız oyuncu Kevin Constant krizi bir türlü aşılamadı. Teknik direktör Ersun Yanal tarafından 26 Şubat'taki Napoli maçının ardından disiplinsiz harekeleri nedeniyle antrenmanlara ve maç kadrolarına alınmayan Kevin Constant'ın affedilmesi için yönetimin çabaları da sonuçsuz kaldı.
 
YANAL SON NOKTAYI KOYDU

Akhisar Belediye maçının ardından, "Constant kadro dışıdır. Kadroda bulunmasını istemiyorum. Bunu çok net olarak defalarca dile getirdim" ifadesini kullanarak kararından geri dönüş olmadığını kesin bir dille ortaya koyan Teknik direktör Ersun Yanal'ın bu sözleri yönetimi de yeni çareler aramaya itti. Yanal'ın Constant'ı yeniden antrenmanlara alması konusunda ikna edilemeyeceğini gören bordo – mavili yönetim, Gineli oyuncunun menajerini Trabzon'a çağırdı.
 
6.5 MİLYON EUROLUK PAZARLIK

Milan'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Kevin Constant, 2014-2015 sezonu için 2 milyon 400 bin, 2015-2016 sezonu için 2 milyon 250 bin, 2016-2017 sezonu için 2 milyon 250 bin ve 2017-2018 sezonu için de 2 milyon 100 bin Euro garanti paraya sözleşme imzalamıştı. Maç başı ücret almayan Constant'ın bonservisiyle birlikte 4 yıllık maliyetinin 11 milyon 500 bin Euro'ya ulaşmasını göz önüne alan yönetim, menajerine sezon sonunda takımdan ayrılması için her türlü kolaylığın gösterileceği sözünü verdi. Böylece önümüzdeki 3 sezon için Constant'a ödenecek olan yaklaşık 6.5 milyon Euroluk garanti paradan kurtulmayı planlayan bordo – mavililer, bu oyuncu için kulübe gelecek teklifleri hemen değerlendirmeye alacak.
Editör: TE Bilişim