Süper Lig'de ikinci yarının en başarılı takımı olan (5 galibiyet, 2 beraberlik) Trabzonspor, bu akşam deplasmanda Gaziantepspor'a konuk oluyor. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, zorlu deplasmandan da 3 puanla dönerek kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırcı, oyuncularına hafta içerisinde rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunurken, rakibin bireysel olarak yetenekli oyunculara sahip olduğunu da hatırlattı. 

Gerekeni yapacağız 
Ligde kalan haftalarda kayıp yaşamak istemediklerini ifade eden Yanal, "Biz kazanmak için gerekeni yapacağız. Kalan haftalarda bu mücadelemizin ve arzumuzun herkes farkına varmalı. Puan durumunda üstümüzde yer alan rakiplerimizin de puan kaybetmesi durumunda bu yarışın içerisinde daha da iddialı olabileceğimizi herkes görecek" dedi. 

6 eksikle gittiler 
Zorlu deplasman öncesi bordo-mavili takımda 6 eksik var. Mustafa Yatabare, Essaid Belkalem, kaleci Onur Kıvrak ve Yusuf Erdoğan sakatlıkları, Aykut Demir bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için, Kevin Constant da kadro dışı olduğu için bu akşam forma giyemeyecek. 

Fotomaç / Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim