Ziraat Türkiye Kupası'nda Kasımpaşa'yı penaltılarla eleyen Trabzonspor'da Yasin Öztekin ve Giray Kaçar, maçın sonunda açıklamalarda bulundu.

Yasin maçın kısa bir değerlendirmesini yaparken, "Yendik ve bizim içimn güzel oldu. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Hepimiz iyi konsantre olduk. Kazandığımız için çok mutluyuz. Penaltı vuruşunda önceden oraya vuracağımız düşündüm ve iyi de oldu." sözlerini kullandı.

Karşılaşmanın başarılı oyuncularından Giray Kaçar da sözlerine uzatma dakikalarında yaşanan net bir gol pozisyonu hakkında konuşarak başladı, "Halil Çolak iyi ve çabuk bir futbolcu. Aslında vurabilirdi ama ben Tolga'yı geçip vuracağını sezdim ve görevimi yapıp topu dışarı vurdum. Maça iyi başladık hemen duran toptan gol yedik bu da planımızı bozduk. Gol olunca rakibimiz tamamen kapandı. Son dakikada gelen gol, uzatmalardaki performansımız ve penaltılarda Tolga'nın ekstra kurtarışları ile tur atladık."

Tecrübeli savunmacı, "Her maça galibiyet için geliyoruz. İki önemli takım elendi ve bu sene kazanabileceğimizi düşünüyorum. Burada büyük taraftarımız bize destek verdi. Herkesi tebrik ediyorum." diyerek konuşmasını tamamladı.

Editör: TE Bilişim