Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan maçı değerlendirirken, "Adaşım, kardeşim Yusuf Yazıcı'yı tebrik ederim. Muhteşem bir performans gösterdi. Trabzonspor alt yapısının emin ellerde olduğunu gösterdi. Bu sadeci bir galibiyet değil, takımdaşlık adına çok önemli bir üç puan. 2. yarının ilk maçını 3 puan almak Mayıs'ın da güzel geçeceğinin bir işareti." diye konuştu.  

"10 kişi kalınca hocamız değişiklikler yaptı" ifadelerini kullanan Yusuf Erdoğan, "Ancak yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik daha farklı bir galibiyet elde edebilirdik. Hocamız yaptığı değişikliklerle oyundaki üstünlüğü sürdürmemizi sağladı. Ders niteliğinde bir maç oynadık." dedi.   

Maçı 1 gol 1 asistle tamamlayan ve Trabzonspor'un 2-1'lik galibiyetinde pay sahibi olan Yusuf Yazıcı'nın performansını değerlendirmesi istenen Yusuf Erdoğan, "Bu maçtaki performansına 10 üzerinden 100 veriyorum. Trabzonspor'u Trabzonlu gençler taşıyacak." sözleriyle genç oyuncuyu övdü.  

YAZICI’NIN CEVABI

Bursaspor'un galibiyetinde 1 gol 1 asistlik bir katkı yapan Yusuf Yazıcı maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yazıcı, "Çok mutluyum 3 puan aldık. Bunu gerçekten hak ediyoduk. İlk dönem sabrettik artık meyvelerini alıyoruz. Beni oynatan hocama teşekkür ediyorum. İnşallah hak ettiğimiz yerlere gelmek istiyoruz." dedi.

Genç oyuncu "Yusuf Erdoğan'ın 10 üzerinden 100 veriyorum" açıklaması üzerine, "Yusuf abi beni çok seviyor, ben de O’nu çok seviyorum." ifadesini kullandı.

Yusuf Yazıcı; "Mehmet Ekici'nin olası transferi sonrası daha fazla sorumluluk alacak mısın?" sorusu üzerine, "Hoca nasıl oynatırsa öyle oynarım. Hayırlısı olsun Mehmet Abi (ekici) için de” yorumunu yaptı.

Editör: TE Bilişim