Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Trabzonspor ve Ankara ekibi Keçiörengücü karşı karşıya geldi.
Osmanlı Stadı'nda oynanan maç 1-1 sona erdi.
Keçiörengücü'nün tek golü 82. dakikada kaptan Yıldıray'dan geldi. Trabzonspor ise bu gole 90+4. dakikada Waris'le yanıt verdi.
Bu sonuçla her iki takım da grubun ilk maçından 1'er puan almış oldu.
Grubun ikinci maçında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek. Keçiörengücü ise Manisaspor'la deplasmanda mücadele edecek.

TATSIZ İLK YARI

As oyuncularından yoksun olarak Ankara'ya gelen Trabzonspor zayıf rakibine karşı etkili olamadı. İlk yarıda neredeyse hiç tehlike geliştiremeyen Karadeniz ekibi kalesinde de ciddi bir atak yaşamadı.

Yedek ağırlıklı sahaya çıkan Trabzonspor'un oyunun beğenilmezken Keçiörengücü rakibini bozan bir anlayış benimsedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

YATABARE KAÇIRDI, YILDIRAY AFFETMEDİ

Tatsız geçen ilk yarının ardından Trabzonspor ikinci yarıya etkili başladı. Özellikle Yatabare'nin hareketli futbolu ile gol arayan Trabzonspor, 52. dakikada Fatih Atik'in ortasında Yatabare ile gole yaklaştı. Yakın mesafeden vurulan kafayı Keçiören kalecisi Burak Onur tokatlayarak golü engelledi. 66. dakikada yine sahneye çıkan Yatabare'nin kafa vuruşunu gol olmasını Burak bir kez daha engelledi.

Herkesin maç 0-0 bitecek dediği dakikada savunmanın arkasına çok iyi sarkan Keçiören kaptanı Yıldıray, genç kaleci İbrahim'i çaresiz bırakan golü ağlara bıraktı: 1-0

WARIS İPTEN ALDI

Keçiörengücü'nün golünün ardından Trabzonspor baskı kurmaya başladı. Maçın 90+4. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına Özer geçti. Sol çaprazdan yaptığı ortada top kale ağzında bir karambole neden oldu. Karambolden iyi yararlanan Ganalı Waris altıpas içinden vurdu ve skoru 1-1 yaptı.

Bu golden sonra maçın hakemi son düdüğünü çalarak skoru 1-1 olarak tayin etti.