Trabzonspor'un yeni Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen oldu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Osman Turan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, Nadir Saral ve Ali Sürmen Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı için yarıştı.

Kulüp asbaşkanı Ali Kemal Başaran, genel sayman Engin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyesi Köksal Sadıklar, eski Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak ile çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulda, yapılan konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.

4 sandıktaki oy kullanma işlemi sonrası gerçekleştirilen sayımda, oy kullanma hakkı bulunan bin 47 üyeden 686'sı oy kullandı. Kullanılan oyların 345'ini alan Ali Sürmen, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı oldu. Diğer aday Nadir Saral ise 338 oy aldı. 3 oy ise geçersiz sayıldı.

Oy kullanma işlemi sonrası Sürmen ve Saral, kol kola kürsüye geldi. Ardından bir konuşma yapan Sürmen, "genel kurulun Trabzonspor'a yakışan bir genel kurul olduğunu" ifade ederek, "Nadir Saral abim, benim abimdir, başımın tacıdır. Benim kadar divan başkanlığında yetkili olacaktır. Bu böyle biline" dedi.

Saral ise kendisine oy verenlere teşekkür ederek, "Bana oy verenlere teşekkür ediyorum, vermeyenler için kendimi sorgulayacağım, 'nerede hata yaptım da reyleri hak etmedim' diye. Kimseye kırgın değilim, kazanan Trabzonspor olsun" değerlendirmesinde bulundu.


Editör: TE Bilişim