Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu karşısında sahasında oynayacağı maçta ilk galibiyetini almak istiyor. Alacağı 3 puan ile yeni bir sayfa açmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, Lokeren maçı öncesi moral depolamayı planlıyor. Yapılan flaş transferlere rağmen istenilen performansı ve saha sonuçlarını alamayan bordo-mavili ekipte, gidişata el koyan Vahid Halilhodzic oyuncularına galibiyetten başka sonuç istemediğini söyledi.

ONUR'A HEDİYE EDECEKLER
Artık yeni bir yol çizmenin yolunun geldiğini ifade eden tecrübeli hoca, "Taraftarlarımız bizden galibiyetler bekliyor. Dikkatleri üzerimize çekmek, var olduğumuzu göstermek için artık herkes üzerine düşeni yapmalı" dedi. Halilhodzic, son 3 maçını kazanan Mersin İdman Yurdu'nun tehlikeli bir takım olduğunu da hatırlattı. Bordo-mavililer, galibiyeti, ameliyat olan Onur'a armağan etme kararı alırken Halilhodzic de oyuncuların bu kararına destek verdi.

SAKATLAR SIKINTI YARATIYOR
Trabzonspor'da Mersin maçı öncesi sakatların fazla olması da teknik heyeti düşündürüyor. Onur, Deniz, Yusuf, Mustafa Yumlu, Papadopoulos, Aykut, Özer ve Constant sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca milli oyuncular Belkalem, Medjani, Waris ve Yatabare ise takımla fazla çalışma fırsatı bulamadı. Ancak Vahid Halilhodzic, eksiklerin mazeret olmaması gerektiğini de sık sık oyunculara hatırlattı.