Kombine kart satışlarında eski kart sahipleri 25 Haziran’a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekler.

Mevcut kombine kart sahiplerine (kale arkası tribünü hariç) yüzde 10, kadınlarla, 2001 ve yukarı doğumlu çocuklara da yüzde 25 oranında indirim uygulanacak.

Kombine kart satışlarında kredi kartıyla yapılacak ödemelerde kulübümüz tarafından 5 taksit imkanı sağlanacak. Kartlarımız satın alındığı anda teslim edilecek ve Avrupa Kupalarıyla Ziraat Türkiye Kupası dahil tüm resmi müsabakalarda geçerli olacak.

Kombine kart sahibi olmak isteyen taraftarlarımız Sadri Şener Merkezimiz dışında internet sitemiz aracılığıyla da satın alımı gerçekleştirebilecekler.

Web üzerinden gerçekleştirilecek satışlarda alınması düşünülen koltuklarda sahanın görüntüsünü izleme fırsatı bulunabilecek.

http://kombine.trabzonspor.org.tr adresinden kombine kart satışları 25 Haziran tarihinde başlayacak. Kulübümüz tarafından yapılan uyarıda kombine kart almak isteyen taraftarlarımızın alışveriş esnasında yanlarında üzerinde TC Kimlik numarası yer alan bir kimlik kartı bulundurmaları gerektiğine dikkat çekildi.

Başkan Yardımcı Sebahattin Çakıroğlu, 10 Haziran tarihinde satışa çıkacak olan kombine kartlarla ilgili olarak taraftarlara mesaj gönderdi. 

Trabzonspor’un kitle desteğini arkasına aldığında aşamayacağı engel bulunmadığını vurgulayan Çakıroğlu, “Büyük taraftarlarımızın genel kurul sürecinde olduğu gibi kombine kart satışlarında da bize ve kulübümüze gereken desteği vereceklerine inanıyoruz” dedi.

Başkan Yardımcımız Çakıroğlu, “Önümüzdeki sezon Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribünlerinden tek ses yükselecek ve Trabzon deplasmanı her zamanki gibi rakiplerin korkulu rüyası haline gelecek. Hedefimiz tüm dönemlerin en fazla kombine kart satışını gerçekleştirmek. Bu doğrultuda tüm yönetim kurulumuz el birliğiyle üstün bir gayret içerisinde olacağız. Taraftarlarımızdan bu doğrultuda ilgi ve destek bekliyoruz” diye konuştu.

Buna göre geçen sezon ki fiyatların korunduğu 2013-2014 sezonu kombine kartlarının fiyatları şöyle:

KALE ARKASI

300 TL

MARATON E-H

350 TL

MARATON A-D

450 TL

MARATON B-C-F-G

600 TL

KAPALI A-D-E-H

1.250 TL

KAPALI B-C-F-G

1.500 TL

VIP

3.000 TL

Editör: TE Bilişim