1) Sistem bulundu, takım oturdu. İstenen futbol oynanmaya başlarken özellikle büyük maçlarda sergilenen futbol gelecek adına umut veriyor. Devre arasında yapılacak transferlerle performansın yükselmesi hedefleniyor.

2) Beklenen ışıltıyı göstermeye başladıklarını söyleyen teknik direktör Ersun Yanal, “Uzun soluklu işler yapacağız. Ve sözümüzün arkasındayım, Trabzonspor iyi olacak. En kilit nokta ise Akyazı Stadı. Orada istenen havayı yakalayacağız” diyor.

3) Başkan Muharrem Usta ve kurmayları da yoğun bir şekilde mesaiye devam ediyor. Statla ilgili çalışmalar sürekli takip edilirken, kombineler ve loca satışlarında da olumlu gelişmeler yaşanıyor. 

Beşiktaş karşısında iyi oynamasına rağmen mağlup olan Trabzonspor, milli aradan sonra beyaz bir sayfa açmak istiyor. Takımı ve camiayı en çok heyecanlandıran nokta ise Akyazı Stadı. Denizin üzeri doldurularak inşa edilen ve Türkiye’de bir ilk olacak Akyazı’da artık geri sayıma geçildi. Çimlerin serimi bugün bitecek. Çatı montajı da tamamlandı. Ufak işçilikler yapılırken, 21 Kasım’daki Antalyaspor mücadelesine Trabzonspor’un yeni mabedinde çıkması bekleniyor. Bordo-Mavililer açılışta hem kazanmak hem de son maçlarda oynadığı iyi futbolun karşılığını almak istiyor.

İlk 11 netleşti

Akyazı’da taraftarları da bambaşka bir takım bekliyor. Çünkü teknik direktör Ersun Yanal sistemi buldu, takımın 11’i netleşti ve taşlar yerine oturdu. Özellikle büyük maçlarda iyi futbol sergilenirken, devre arasında yapılacak transferlerle performansın daha yükselmesi planlanıyor. Ersun Yanal da Akyazı Stadı’nı en kilit nokta olarak görüyor. Başarılı hoca, “Uzun soluklu işler yapacağız. Ve sözümüzün arkasındayım, Trabzonspor iyi olacak. En kilit nokta ise Akyazı Stadı. Orada istenen havayı yakalayacağız” diyor.

Sponsor açıklanacak

Son olarak Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve kurmayları yoğun mesai harcıyor. Stattan sorumlu yönetici Gökhan Saral adeta Akyazı’da yatıp kalkarken, tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. Bir aksilik yaşanmaması için çaba gösteriliyor. Loca satışlarında ciddi mesafe kat edilirken, yarısından çoğu elden çıkartıldı. Kombineler konusunda ise devre arasından önce yeni bir kampanya yapılacak. Bu arada stadın isim sponsorluğuyla ilgili görüşmeler de kısa zamanda noktalanacak.