Trabzonspor'un Alanyaspor'la 0-0 berabare kaldığı karşılaşmayı Başkan Muharrem Usta başta olmak üzere bir kaç fire dışında yönetim kurulu tam kadro izledi. Bol pozisyonlu heyecanlı maçta yöneticilerin heyecanları dikkatlerden kaçmadı. Son dönemde başka takım taraftarı olan kulüp çalışanları tribünlerin tepkisini çekiyordu. Pazartesi akşam ise tamamı Trabzonspor taraftarı olan kulüp çalışanlarının heyecanı görülmeye değerdi.

Köftecilerin dumanı Akyazı'nın üzerini sardı

Alanyaspor maçının ikinci yarısında stadın doğu tribününde yükselen duman kısa süreli paniğe neden oldu. Tribünün orta bloğunun taraf girişinden çıkan dumanın yangın olduğu iddiası taraftarlar arasında sorgulandı. Fakat bir süre sonr dumanın "köfteciler" ait olduğunun ortaya çıkması, herkesin rahatlamasına neden oldu.

Trafik derdi bitti

Hafta başı ve cezaların olmasına rağmen Alanyaspor maçını 21 bin taraftar izledi.  Stada gelişte trafikte herhangi bir yoğunluk yaşanmaması dikkay çekti. Trafik ekipleri gereken önlemleri alarak Şenol Güneş Kompleksi'nin tüm girişlerini taraftarlara açtı  Daha önceki maçlardan deneyim kazanan araçlı taraftarlar giriş kapılarına göre hareket edince sıkışık ortadan kalktı. Çok sayıda taraftarın maç sonu yaya olarak stattan ayrılmayı tercih etmesi de dikkat çekti. Pazartesi akşamın en dikkat çekici yönü ise taraftarların henüz birlik tezahüratlarda bulunmaması oldu.

Taraftar 0-0'lık beraberliğe takılı kalmadı

Şehrin takımın arkasında birleşmeye başlaması... taraftarın cezaya rağmen tribünlere gelmesi yöneticilerin yüzünü güldürdü. Fakat atılamayan gol, gelmeyen galibiyet bazı yöneticilerde "taraftar kaçacak" tedirginliğine yol açmıştı. Fakat Pazartesi günü yerel basın ve taraftarın takıma sahip çıkan mesajları herkesi umutlandırdı. Taraftar beraberliği Alanyaspor kalecisi Haydar Yılmaz'a bağlarken, "rakiplerin her zaman böyle kalecisi olmayacak. Takıma desteğe devam" mesajları vermeleri dikkatleri çekti.

Trabzonspor taraftarı bu kez kitap için birleşti

Trabzonspor taraftarı tribünlerdeki şovunu şimdi de kütüphanelere taşıyacak.  Üni-YkoTS oluşumunun hazırladığı bu anlamlı festivale gelen katılımcılar oyunlara getirdikleri kitaplar ile katılacak. Toplanan kitaplar ise kütüphane projesi için kullanılacak. Ayrıca festivalde toplanılan para yine bu proje için kullanılacak.