Trabzonspor'un dün akşam İstanbul'a getirdiği Romanya'nın Steaua Bükreş takımında forma giyen orta saha futbolcusu Alexandru Bourceanu, sabah erken saatlerde Trabzon'a gelirken, ardından sağlık kontrolünden geçti.

Trabzon Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Bourceanu’nun durumu ile ilgili bir açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, Bourceanu’nun Trabzonspor’u tercih ettiğini belirterek muayene sonrası kendisine imza attıracaklarını söyledi.

Aslan, “Sağlıklı gözüküyor ancak doktor arkadaşlar muayene ettikten sonra gerçekten sağlıklı ise yarın inşallah imza attıracağız. İyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyoruz. O mevkide sporcumuz var ama daha iyisi diyebilirim. Aynı zamanda kendi oynadığı Steaua Bükreş takımının da kaptanlığını yapıyor. Bizi de çok istedi. Bundan sonra zaten bizi isteyen sporcularla birlikte olacağız. Zorla ya da para için gelenler değil. Trabzonspor’a istekli gelmesi bizi sevindiriyor. Yarın transferin son günü bir forvet için de gayretimiz var, uğraşıyoruz. Kesin değil, olmama ihtimali de var. Olursa iyi olur. Ancak taraftarımız şunu bilsin şu an forvetimiz bence çok iyi. Son olarak Özer’i aldık. Özer, forvete dönük bir futbolcu. Eski halimizle birlikte tek forvetle oynadığımız zaman iyi bir başarı elde etmiştik. İkinci yarıda yaptığımız takviyelerle çok daha iyi bir yerde olacağımızı düşünüyorum. Allah’ın izniyle taraftarlarımız sevinecek mutlu olacak. İlk yarıda eleştirdikleri işte ezik oynuyoruz diye. Ancak Beşiktaş maçında bunu atlattık. Dolayısıyla çok aşırı beklentiye girmemek lazım. Taraftar şunu bilsin yönetim ne gerekiyorsa kulüp için yapıyor” dedi.

İŞTE O ANLAR;