Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, sağ bek ve sağ açık transferi için yoğun çalıştıklarını söyledi. Aydın, Dinamo Zagreb'in sağ açığı El Arbi Hillel Soudani ile Rosenborg'un sağ beki Jonas Svensson'un transferlerini doğruladıkları için bu isimler üzerinde bir yoğunlaşma olduğunu ancak başka futbolcularla da görüşme halinde bulunduklarını vurguladı. Aydın, "Sağ bek ve sağ açıkta görüşülen 2-3 oyuncu daha var. Scout ekibi dağılmış durumda, son izlemeleri yapıyor. Bu transferleri bitirmeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

VERİMLİ TRANSFER DÖNEMİ 
Aydın, şu ana kadar yaptıkları yabancı transferler nedeniyle kendilerine gelen tepkilerin son derece olumlu olduğunu da kaydederek, şöyle devam etti: "Trabzonspor, geçmiş senelerin aksine iş yapış şeklini değiştirdi. Menajerlerin bize sunduğu oyunculara bağlı kalmak yerine Trabzonspor defalarca izlediği oyuncuların peşinden gidip takıma katmaya çalışıyor. Kısa vadede bilmiyorum ama bu sistemin orta ve uzun vadede başarılı olmaması mümkün değil. Bu sezondan gerçekten çok umutluyuz."

İLK BEŞE GİRMEK BAŞARI OLUR 
"Bu sezon ilk 5'in başarılı olduğunu düşünüyorum" diyen Trabzonsporlu yönetici, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ciddi anlamda yeni oyuncular var. Onların takıma uyumu konusunda Ersun hoca elinden geleni yapıyor. İnşallah fiyat, maliyet ve şartlara bakıldığında ben Trabzonspor için sağ bek ve sağ ön transferi olsa da olmasa da gayet verimli transfer dönemi geçmiştir diyebilirim. Umarım saha sonuçları da benim bu konuşmalarımı destekler nitelikte olur."

CARDOZO VE N'DOYE İÇİN TEKLİFLER VAR
Nevzat Aydın; Cardozo ve Douglas gibi kadroda düşünmedikleri oyuncular konusunda, "Teklifler var. N'Doye ve Cardozo ile 2.5 milyon euro üzerinde kontrat yaptığınızda gün gelir tabii ki elden çıkarmak istediğinizde başka sorunlar olur. İkisi de gidecek" dedi.

N'DOYE FİYATINI İNDİRİRSE KALIR
Aydın, Macaristan kampına katılan N'Doye'nin takımda kalıp kalmayacağına ilişkin "N'Doye maaş indirimi yaparsa kadroda kalma ihtimali var. Bu tamamen bu saatten sonra hocanın kararı aslında" ifadelerini kullandı..