Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da anlaşmaya varılan 2 oyuncu Trabzon'a geldi.

BASIN MENSUPLARINA OPERASYON

Elazığspor'dan kadroya dahil edilmek üzere anlaşmaya varılan Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler'in Trabzon'a gelişlerinde bordo mavili kulüp gazetecileri atlattı.

Futbolcuların geleceğini öğrenen basın mensupları Havalimanına gidince Trabzonspor'un VIP Çıkışı, Yurt İçi Gelen Çıkışı ve Yurt Dışı Gelen Çıkışı önünde beklettiği araçları gördüler. Basın mensupları futbolcuların hangi kapıdan çıkacağını öğrenmeye çalışırken Trabzonspor yönetimi bir yöneticinin aracı ile futbolcuları Havalimanından alarak kimseye yakalanmadan Mehmet Ali Yılmaz tesislerine götürdü.

Trabzonspor'un neden futbolcuları göstermediği belli olmazken, Serdar ve Deniz'in Hacıosmanoğlu ile görüşmelerinin ardından sözleşme detaylarının belli olacağı açıklandı.

TRABZONSPOR İÇİN "FEDA" DEDİLER

Trabzonspor'da bu senenin ilk transferleri olan Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz, bordo mavili kulübe imza atmak için 'feda' dediler.

Trabzonspor'da bu senenin ilk transferleri olan Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz, bordo mavili kulübe imza atmak için kulüpte kalan alacaklarını da feda ettiler. Serdar Gürler toplamda 260 bin eurodan vazgeçerken, Deniz Yılmaz ise 40 bin euroluk alacağının üstünü çizdi. İki futbolcunun da gelecek sene bordo mavili ekipte yıllık 850 bin euro alacağı ifade edildi.
Editör: TE Bilişim