Güçleri Bize Yetti..

2011 yılından itibaren Trabzonspor Kulübü gibi bizlerde büyük mücadeleler verdik. Bu mücalede TFF’nin davasına maruz kaldık ve 200 bin TL’lik dava ile karşılaştık. Ancak yüce Türk adaletine güvendik ve savcının verdiği cezayı mahkemeye dava açarak kaldırttık.

Onanmadık Yer Kalmadı

Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda alınteri ile şampiyon olduğunu, Fenerin 5 maçta şike 3 maçta teşvik suçu işlediğini Polis, Savcı, Mahkeme, Yargıtay, UEFA, UEFA tahkim kurulu ve CAS onayladı. Sadece bizim futbol federasyonu ayak sürttü ve sürtüyor.

Aziz’i İçeri Atamıyorlar

Bu da yetmezmiş gibi, Aziz Yıldıım ile ilgili verilen ceza Yargıtay da onanmasına rağmen halen infaz gerçekleştirilmiyor ve seçimden sonrası bekleniyor. Bütün bunlar Türkiye’de adalet sisteminin kalmadığını herkesin kendi adaletini uygulaması gerektiğini ortaya koyuyor

Öyleyse Kaldırıyoruz

Bizde kendi adaletimizi uyguluyoruz. Bugünden itibaren ta ki, Şampiyonluk kupamız verilene kadar Puan cetvelinden Fenerbahçe’yi çıkarıyoruz. Bundan böyle Fenerbahçe puan cetvelinde yok sayılacak. Ne zaman ki Şampiyonluğumuz verilir Fener puan cetvelinde yerini alır.


Editör: TE Bilişim