Gazetelerin spor müdürleri, geçen sezon Trabzonspor’da performansını iyi buldukları teknik sorumlu Mandıralı ile gelecek sezon devam edilmesinin takıma faydalı olacağına inanıyorlar. Yönetim kurulunun Mandıralı hakkındaki kararını yarın açıklaması beklenirken, spor müdürlerinin düşünceleri şöyle:

Karadeniz Gazetesi Spor Müdürü Gokmen Özağcı: "Hami hoca ile devam edilmesinden yanayım. Taraftarın ve camianın da isteği bu yönde. Halilhodziç ismi geçiyor ama onun katkısı ne olabilir ki? Veya onun yapıp da Hami’nin yapamayacağı şey nedir? Bunları iyi ölçüp tartmak gerekir."

Karadeniz’den Günebakış Gazetesi Spor Müdürü Rahman Turan: "İcraatlarıyla Hami Mandıralı’nın bir şansı hak ettiğine inananlardanım. İnsanları zor kazanıp, kolay kaybeden bir yapımız var. Bu nedenle de tırnakları ile emekleyip bugünlere gelen Mandıralı’yı lütfen kolay kaybetmeyelim."

Karadenizin Sesi Gazetesi Spor Müdürü Celal Kadıoğlu: "Hami Mandıralı’ya oyun oynamaya kalkmayın. Trabzonspor’un gerçek taraftarları buna müsaade etmez, faturasını da size ödetir. Bu takım son dönemlerin en iyi teknik direktörüne sahip olmuşken, Hami Mandıralı üzerinden oyun oynamak, onu arkadan hançerlemek Trabzonspor’a ve Trabzonsporluya ihanettir."

Karadenizde Son Nokta Gazetesi Spor Müdürü Kamil Anahar: "Hami Mandıralı varken, teknik direktör arayışı içinde olanlar var mı acaba? Hami, çıraklık dönemini milli takımlarda tamamladı. Kalfalığı ise Akçay’dan aldığı bayrağı iyi bir yere çıkararak kısa zamanda tamamladı. Artık ustalık dönemini yaşaması için Trabzonspor’da teknik direktör olarak göreve devam etmeli. Trabzonspor, ekonomik yapısı itibariyle de Mandıralı ile devam etmelidir."

Kuzey Ekspres Gazetesi Spor Müdürü Adnan Sungur: "Hami Mandıralı döneminde takımın aldığı başarılı sonuçlar ya da sahada daha dik oynayan bir Trabzonspor’u görmek kuşkusuz hepimizi mutlu etti ama onun asıl yaptığı yıllardır yerlerde sürünen büyük kulüp Trabzonspor imajını, gönderin en tepesine dikmesidir. Bu nedenle Hami Mandıralı’nın görevde kalması hem ekonomik hem de teknik anlamda Trabzonspor yönetiminin tek doğru seçeneğidir."

Taka Gazetesi Spor Müdürü Hamza Mısır: "Hami Mandıralı kendini daha da geliştirebilirse Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet verebilir. Verilen şansı iyi kullanmıştır. Eksiklerini gidererek, kendini geliştirerek Trabzonspor’a yıllarca hizmet verebilir. Taraftar kendi yapısından yetişen, kendini anlayan hocalara güveniyor. Trabzonspor, Şenol Güneş’ten sonra Tolunay Kafkas şansını kullanamamıştır. Umarım bu hatayı Hami Mandıralı ile yapmaz. Trabzon’u bilen, Trabzon’u anlayan hocalarla çalışılması taraftarıyım. Eğer yönetim Lucescu hamlesi yapıp Hami’ye yardımcılık teklifinde bulunursa bunu kabul etmeli. Başka bir teknik adamın yanında çalışacağını beklemiyorum."

Türksesi Gazetesi Spor Müdürü Osman Başkır: "Önümüzdeki sezon, insanlar bize güvensin, futbolcular bize güvensin, camia bize güvensin istiyorsak bize inanıp, güvenip takımı alan ve 4. sıraya koyan Hami’ye ihanet etmemeliyiz, Hami’ye sahip çıkmalıyız."
Editör: TE Bilişim