Forvete ses getirecek bir transfer yapmak isteyen Karadeniz ekibi, uzun süredir gündemde olan Lucas Barrios'a yıllık 2.5 milyon euro önerdi ve bunun son rakam olduğunu da iletti

Yeni sezon öncesinde kadrosunu Malouda ve Bosingwa gibi dünyaca ünlü iki yıldızı katarak güçlendiren Trabzonspor, forvete de ses getirecek bir takviye yapmak için kolları sıvadı. Teknik heyetin isteği doğrultusunda çalışmaları yürüten bordo-mavili yönetim, uzun süredir transferi gündemde olan Paraguaylı golcü Lucas Barrios'a son teklifilerini iletti. Son olarak Çin'in Guangzhou Evergrande takımında top koşturan ve ve ödemelerdeki sıkıntı nedeniyle FIFA'ya başvurup serbest kalmak isteyen Paraguaylı oyuncuya, son olarak yıllık 2.5 milyon euro'dan 2 senelik sözleşme önerildi. Yeni golcüyü UEFAAvrupa Ligi'nde play-off turuna yetiştirmek isteyen Trabzonspor'un 28 yaşındaki futbolcuya bir haftalık süre verdiği öğrenildi. 

Rusya'da oynamak istemiyor 
Daha önce Rusya'da Spartak Moskova ile idmanlara çıktığı iddia edilen Lucas Barrios konusunda oyuncunun menajeri Giacomo Petralito da bir açıklama yaptı. Petralito, futbolcunun Rusya'da forma giymek istemediğini belirterek, "Almanya, İtalya ve başka ülkelerden talipler var" diye konuştu. Spartak Moskova'nın yıllık 2 milyon euro'dan üç senelik anlaşma teklifini geri çeviren Barrios'a diğer ülkelerden 1 ila 1.5 milyon euro arasında teklifler geldiği bu nedenle Trabzon'un öne çıktığı belirtildi. 

Kaynak: Fotomaç / İsmail ÖZTÜRK
Editör: TE Bilişim