Trazonsporlu Malouda'nın attığı her golden sonra yaptığı el hareketleri taraftarlar arasında da moda oldu. Peki o hareketlerin anlamı ne?

Trabzonspor’un Chalsea’dan transfer ettiği Malouda’nın her gol attıktan sonra yaptığı kendine özgü hareketi Trabzonsporlu taraftarlarında büyük ilgisini gördü. Elleriyle iki türlü hareket yapan Malouda’nın bu hareketleri Bordo-Mavili taraftarlardan da büyük ilgi görüyor. 
Taraftarlar bu hareketleri yaparak çektikleri fotoğrafları Malouda’nın sosyal paylaşım sitesinde ki hesabına gönderiyor. Malouda’nın forması ile çekilmiş fotoğrafları veya Malouda ile beraber çektirdikleri fotoğrafları da Bordo-Mavili futbolcuya gönderen taraftarların bu hareketi büyük övgü alıyor. 

Malouda’da kendisine gönderilen bu fotoğrafları takipçileri paylaşıyor. 

Peki Malouda’nın, elleriyle yaptığı bu hareketler ne anlama geliyor?

Malouda, bu iki harekin de anlamını şu şekilde açıkladı: “Tek elle yaptığım hareket Jamaika ile ilgili. Bu ülkede ki fakir insanlara bir şekilde yardım ediyorum. Ve oradakiler genelde tek elleriyle bu hareketi yapıyorlar. Hareketin anlamı da asla vazgeçme.

İki elimle yaptığım hareket, Haiti ile alakalı. İki parmağın zaferi diğer 5 parmağım da şiddeti durdurun anlamı taşıyor. Bu hareketi Yele Haiti adlı derneğin başında bulunan müzisyenden öğrendim”