Sezon başında Avusturya’da yapılan hazırlık kampında sakatlanarak uzun süre takımdan ayrı kalan Özer Hurmacı, bu sezonki ilk lig maçına geçtiğimiz hafta 4-4 biten G.Antep karşılaşmasında çıktı.

EN İYİ KADRO BİZDE
İyi bir görüntü çizen Özer, Habertürk’e yaptığı açıklamada, Türkiye’deki en iyi kadronun kendilerinde olduğunu söyledi ve “Trabzonspor’un kadrosu şu anda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile kafa kafayadır. Hatta onların da üzerine çıkar. Takımdaki yerli ve yabancı isimler birbirinden iyi ve ligin önemli futbolcuları. Bu şehir nasıl daha önce şampiyonluk sevinci yaşadıysa, İstanbul’dan o kupa tekrar bu şehre gelecektir. Bu sene olacak, bu sene olmazsa seneye olacak. Yeni yapılacak stat ile birlikte o kupa buraya gelecek” dedi.

11. HAFTAYA 2. GİRECEĞİZ
Yeni bir takım olduklarını belirten Özer Hurmacı, zamanla daha iyi duruma geleceklerinin de altını çizdi ve şunları söyledi: “Bazı takımlar iki yıldır aynı kadroyla mücadele ediyor. Biz yeni bir takımız, zamana ihtiyacımız var. Yavaş yavaş her şey yoluna girecek, bundan eminim. Bu hafta Akhisar maçını alıp daha sonra Konya’yı da yenersek Galatasaray karşısına her anlamda güçlü olarak çıkacağız. Bu yarışta var olacağız. Bunun için bu 3 maçı kazanacağız ve 11. haftaya 2. gireceğiz.”