Fırtına dün de iki farklı öne geçtiği maçta rakibine diş geçiremedi, sahadan beraberlikle ayrılıp büyük bir fırsatı tepti.

Trabzonspor tam 19 yıl önce UEFA Kupası’nda elendiği Lazio’ya yine diş geçiremedi. Bordo-Mavililer ile İtalyan ekibi UEFA Kupası 3. Turu’nda 1994-1995 sezonunda karşılaşmıştı. İlk karşılaşma Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Lazio’nun 2-1’lik üstünlüğü ile sona ererken, ikinci maçta aynı skorla tamamlanmıştı. O sezon Avni Aker Stadı’nda oynanan ilk maç da ekibimizin golünü Ünal Karaman, rövanş müsabakasında ise Hami Mandıralı kaydetmişti. Ancak Avni Aker’de oynanan ilk maçın hakemi Lopez Nieto, Trabzonspor lehine vermediği iki penaltı nedeniyle yoğun şekilde eleştirilmişti. 

Sevinç yarım kaldı!

Ancak 19 yıl sonra dün bir kez daha Lazio’ya rakip olan Trabzonspor’da çok şeyin değişmediği gözlendi. Maça iyi başlayıp iki farklı üstünlüğü yakalayan Karadeniz ekibi, müsabakanın sonlarında oyundan düştü. Arka arkaya yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrılan temsilcimiz, üç puanı almayı kaçırdı. Bundan 19 yıl önce karşılaştığımız maçta gollerimizi atan Hami Mandıralı dün yardımcı antrenör olarak yedek kulübesinde yer alırken Ünal Karaman da mücadeleyi tribünden takip etti. Ancak ikili yine galibiyet sevinci yaşayamadı.