Bordo-Mavililer'in efsane golcüsü Fatih Tekke sportif direktör olarak göreve başladı. Tekke, futboldan sorumlu tek kişi olacak.

Bordo-Mavili kulüpte başkanlığı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kazanmasıyla birlikte futbolda yeni dönem başlıyor. Trabzonspor’un efsane golcülerinden Fatih Tekke, kulübe geri döndü. ‘Öze dönüş operasyonu’ çerçevesinde sportif direktör olarak göreve başlayan Tekke, futboldan tek sorumlu kişi olacak. Mesaisini Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde geçirecek olan Tekke, futbolcular, teknik heyet ve yönetim arasında köprü görevini üstlenecek. Tekke’yi göreve getiren Hacıosmanoğlu, Mustafa Reşit Akçay’la, efsane golcünün bir arada çalışarak transfere de yön vermesini istiyor.

Vakit kaybetmedi

Hacıosmanoğlu’nun kendisini göreve getirmesinin ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan Fatih Tekke, öncelikli olarak takımdaki futbolcularla ilgili kapsamlı bir rapor hazırlayacak. Görüşünü, yeni teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’la paylaşacak olan Tekke, mevcut kadrodaki isimlerle ilgili kararı verip, transfer için harekete geçecek.

Editör: TE Bilişim