Yenilen gollerde hatası bulunmayan bordo-mavili kaleci Onur, dün akşam tam 4 net kurtarışta bulunarak yılların tecrübesi Buffon'a nazire yaptı ve adeta "en iyi benim" mesajı verdi. 

Mağlup olmasına karşın İtalyanlara ecel terleri döktüren Trabzon'da Onur Kıvrak yaptığı başarılı kurtarışlarla ne kadar önemli bir isim olduğunu bir kez daha gösterdi. Bordomavili ekip, Juventus'a 2-0 yenilirken gollerde hatası olmayan tecrübeli eldiven, tam 4 net kurtarış yaparak takımını ayakta tutan isim oldu. 

TEVEZ'İ DURDURDU 
29. dakikada Aykut'tan sıyrılan İsla'ya karşı karşıya gol izni vermeyen Onur, 40'ta Mustafa Yumlu'yu ekarte edip sert bir vuruş yapan Carlos Tevez'i durdurdu. 51. dakikada sol çaprazda topla buluşan Osvaldo'nun vuruşunu çeldi. 75'te ise ceza yayı gerisinden kullanılan serbest vuruşu iki hamlede kontrol eden bordo-mavili eldiven, Juventus'un dünyaca ünlü kalecisi Buffon'dan hiç de eksiği olmadığını gösterdi. 

MENAJERLER İZLEDİ 
Ara transferde dünyaca ünlü takımların listesine giren ve dün akşam da menajerlerin takibinde yer alan Onur, gösterdiği başarılı performansla sezon sonunda da adından da sıkça söz ettireceğini ortaya koydu.