Trabzonspor Kulüp genel sekreteri Köksal Güney,  yaptığı açıklamada, gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncunun bir kulübe gitme gibi durumunun gündemde olmadığını belirtti.

Basında Olcan'ın sezon sonunda Beşiktaş'a transfer olabileceği yönünde yer alan haberlerin asılsız olduğunu ifade eden Güney, "Bizim Olcan ile hiçbir problemimiz yok. Biz istemedikten sonra hiçbir takım bizden futbolcu transfer edemez. Gündemimizde böyle bir şey yok, Beşiktaş'dan da teklif yok" dedi.

Şu anda hedeflerinin Avrupa kupalarına katılmak olduğunu dile getiren Güney, şöyle konuştu:

"Futbolcularımız, teknik heyet, yönetim olarak buna konsantre olmuş durumdayız. Zamanı geldiğinde Olcan'ın sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili görüşmeler olacak. Olcan ile problem yaşayacağımızı tahmin etmiyoruz. Şu an için transferden çok Avrupa kupalarına gitmek için kenetlendik. Oyuncularımız da arzulu, istekli. Bu görüşme için biraz daha zamanımız var."

Olcan'ın performansından ve istekli halinden çok memnun olduklarını söyleyen Güney, "Kendisi gerçekten her yönüyle profesyonelliği, takıma katkısıyla örnek alınacak bir oyuncu. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edecek, liderlik edecek diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

41 maç sonra nazar değdi

Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçları olmak üzere 41 maçın tamamında forma giyerek takımının ve ligin en istikrarlı oyuncusu olan Olcan Adın, Kasımpaşa maçında gördüğü sarı kart ile cezalı konumuna düştü. Hafta sonu Elazığspor deplasmanında yer alamayacak Olcan, bu sezon ilk kez takımını yalnız bırakacak.

Bordo-mavili futbolcu bu sezon, 41 maçta 3 bin 680 dakika forma giydi. Olcan, sadece deplasmanda Sivaspor ile oynanılan maçın 80. dakikasında oyundan alınırken diğer maçların tamamında görev yaptı.

13 gol attı

Olcan Adın, Spor Toto Süper Lig'de attığı 8 golle takımının en fazla gol atan oyuncusu konumunda bulunuyor.
Bordo-mavili futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde de attığı 5 golle bu sezon toplam 13 kez rakip fileleri havalandırarak takımına hem lig hem Avrupa kupasında önemli katkı sağladı.