Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve yabancı kontenjanı boşaldıkça takıma takviyeler yapacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu fikstürü bugün Lig TV'nin Ayazağa Stüdyoları’nda çekildi. Kura çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Onur İncehasan, tüm futbolseverlerin 2014-2015 sezonunun hayırlı olmasını dileyerek, “Takımımız için başarılı bir sezon olacağını ümit ediyoruz. Bütün hazırlığımız bu yönde. Hedefimiz şampiyonluk. İlk maçımız deplasmanda Kayserispor'la olacak. Daha sonra Fenerbahçe ile evimizde oynayacağız. Fikstüre baktığımız zaman iyi bir dağılım olduğunu söyleyebiliriz. 1’er hafta arayla Galatasaray ve Beşiktaş ile oynayacağız. Tüm takımlar sezon başlayana kadar hazır hale gelecektir” diye konuştu.

“5+3 KURALINDAN SONRA KADRODA YABANCI FUTBOLCU DEĞİŞİKLİĞİ BAŞLATTIK”
Bugüne kadar önemli yerli transferler yaptıklarını vurgulayan İncehasan, “Federasyonumuzun 5+3 kuralından sonra kadroda yabancı futbolcu değişikliği başlattık. Bu anlamda görüşmeleri sürdürdüğümüz futbolcular var. Bu süreç içinde yerli futbolcu takviyesi de olabilir. Hocamızın talebi doğrultusunda bu sayı 4 veya 5’e kadar çıkabilir. Yabancı kontenjanı boşaldıkça takviyeleri yapacağız” dedi.

“OLCAN ADIN GİTMEK İSTEDİĞİNİ BİZE İFADE ETTİ”
Olcan Adın’ın takımdan ayrılmasını değerlendiren Onur İncehasan, “Bizim planlarımızın arasında yoktu. Neticede Olcan Adın gitmek istediğini bize ifade etti. Sayın başkanımız kalması yönünde ısrarcı oldu. Bu anlamda sözleşmesini uzatmak için gerekli olan fedakarlığı yapmaya hazırdık. Olcan’dan önce de çok değerli futbolcularımız vardı. Şu an başka takımlarda top oynuyorlar. Olcan da onlardan bir tanesi. Bu süreç böyle devam edecek. Kalıcı olan kulüplerdir. Olcan’a ve takımı Galatasaray’a başarılar diliyorum. Olcan’ın yerini doldurmak adına çalışmalarımız var. İnşallah bu anlamda çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.