Trabzonspor Yönetim Kurulu toplantısı'nda, yönetim kurulu üyelerinin başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na teknik direktör görüşmeleri konusunda tam yetki verdiği bildirildi.

İstanbul'dan uçakla öğle saatlerinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzon'a gelmesiyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başlayan ve yaklaşık 2 saat süren toplantıda, teknik heyet konusunun masaya yatırıldığı belirtildi.

Kulüp basın sözcüsü ve başkan yardımcısı Yakup Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplantıda teknik heyet konusunda fikir alış verişi yaptıklarını belirterek, "Teknik direktör görüşmeleri konusunda yönetim kurulu olarak başkanımıza tam yetki verdik" dedi.

Vahid Halilhodziç ile görüşme kararı aldıklarını ifade eden Aslan, "Başkanımız, bu akşam Vahid hocayla bir araya gelecek. O görüşmenin ardından teknik heyet konusu netleşecek. Sonuca göre de başkanımız gelecek hoca konusunda acil görüşmelere başlayacak" diye konuştu.

Hacıosmanoğlu'nun teknik direktör Halilhodziç ile yapacağı görüşmede, Boşnak teknik adam ile yolların ayrılması halinde takıma gelecek en güçlü adayın Ersun Yanal olduğu öğrenildi. 
Editör: TE Bilişim