İzlanda ile oynanan milli maçta yediği gollerle eleştirilerin hedefinde kalan Onur Kıvrak’a destek bitmiyor...

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Trabzonspor Yönetimi, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi milli kalecisine destek vermek için büyük bir pankart hazırlatıyor. Fenerbahçe taraftarlarının yer alamayacağı misafir takım tribününü tamamen kaplayacak olan pankartta, milli kalecinin sahipsiz olmadığına vurgu yapan bir mesaj alacak. Ayrıca tribünlere 20 bin adet Trabzonspor bayrağı dağıtarak görsel bir şölen havası da oluşturulacak.

MANŞETLER ÇOK MANİDAR

Trabzonspor, yaptığı açıklamada “Tüm ulusal medyanın manşetlerini oyuncumuz Onur’un performansının süslemiş olması çok manidardır. Alınan kötü sonucun tek sorumlusunun kaptanımız Onur olarak gösterilmesi, öğütücü bir medya algısının tezahürüdür" ifadelerini kullandı. Açıklamada, haberlerin Onur’un değerini düşürmeyeceği de vurgulandı.

FUTBOLCULAR DA SAHİP ÇIKTI

Özer Hurmacı: “Onur’umuzun kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Dünyanın en iyilerinden birisin Onur.”

Serdar Gürler: “Onur Recep Kıvrak Türkiye’nin en iyisi.”

Salih Dursun: “Dünyanın en iyi kalecilerinden birisin Onur. Aynı zamanda çok iyi insansın, karakterlisin, Onur’lusun adın gibi.”

Çağdaş Atan: “İlk geldiğin gün belliydi kaliten. Bana göre bu ülkenin açık ara son üç sezondur en iyisisin. Başını eğme Onur’um.” .”

"YOK ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Bursaspor’u çalıştıran bordo-mavililerin eski hocası Şenol Güneş, "Onur 4 yıl kalecilik yapmak için kadroya girmedi. Bugün bir çizgi yakaladı yok etmeye çalışıyoruz. Bu Burak için de, Volkan için de geçerli. Her oyuncumuzla kavga ediyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim