Akçay, yönetim ile görüşmesinde ‘Transfer bütçemiz ne kadar?’ sorusuna, aldığı cevap ile şok oldu: “Hocam bütçe yok.. Bonservissiz oyuncular bulursak alırız”

Trabzon’da her gün yeni transfer gündemleri yaratılırken, yönetimden “Jaja ve Eneramo ile ilgileniyoruz’ resmi açıklaması gelmesine rağmen perde arkasında yaşananlar ise bambaşka. Bordo-Mavililer’de Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim ile göreve geldikten sonra görüşen Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın, “Yeni sezon için transfer bütçemiz ne kadar? Buna göre planlama yapalım” dediği ancak aldığı cevap sonrasında ise adeta şok olduğu belirtildi.

BONSERVİSİ OLMAZSA
Yönetimin Akçay’a, “Hocam açık konuşmak gerekirse transfer bütçemiz yok. Transfer ayıracak bir kuruş bonservis ücreti bile yok. Belki bonservissiz oyuncu alabiliriz. Hesapları Ünal hoca ile birlikte buna göre yapalım” dediği belirtilirken, bu nedenle bir süredir gündemde yer alan oyuncuların sadece spekülasyonlardan ibaret olduğu Akçay’ın da tüm planlarını mevcut kadro üzerinden takım yapmaya yoğunlaştırdığı belirtildi. Trabzonspor’un bundan sonra yaparsa Batuhan gibi bonservissiz transfer yapma düşüncesi bulunurken, bonservis ücreti ödeyerek transfer yapamayacağı yaratılan kaynağın mevcut kadroya harcanacağı ifade edildi.

KAYNAK: GÜNEBAKIŞ
Editör: TE Bilişim