Maçın ardından konuşan Trabzonsporlu oyuncu Yusuf Erdoğan,  “Adaşım kardeşim Yusuf Yazıcı’yı tebrik ediyorum. Bugün muhteşem performans gösterdi. Trabzonspor’un alt yapısının emin ellerde olduğunu gösterdi. Güzel galibiyetle başladık. Maçın büyük bölümünü 10 kişi tamamlamamıza rağmen mücadele örneği sergiledik. Bu sadece galibiyet değil takımdaşlık anlamında çok önemli 3 puan olduğunu düşünüyorum. İkinci yarıya 3 puanla başlamak Mayıs’ın güzel geleceğinin habercisi..” dedi.  

Gol atamadıkça Bursaspor’un arkada açık vereceğini biliyorduk. Hocamız ona göre güzel değişiklik yaptı. Artık şansızlık mı biraz daha dikkatli olsaydık o anları değerlendirebilirdik. Daha farklı olabilirdi. Güzel bir ders niteliğinde maç oynadığımızı düşünüyorum. Onları da atarsak güzel günler göreceğimizi düşünüyorum.  

Yusuf’a 10 üzerinden 100 veriyorum. Ayağına sağlık. İnşallah arkadan gelen arkadaşlarımız da onları örnek alır. İnşallah Trabzonspor’u, Trabzonlu ve genç arkadaşların büyüteceğini düşünüyorum. O yüzden güzel bir ders verdi herkese” dedi.