Maçın ardından konuşan Trabzonspor’da Yusuf Erdoğan, “Sezonun güzel maçlarından biri oldu. Cuma günü ilk maç olması oynayanlar izleyen tarafından güzel oldu. Maçın adamı olduğum için teşekkür ediyorum. Takım oyunu olduğu için takım arkadaşlarım beni öne taşıdığında güzel şeyler oluyor. Trabzonspor gibi oynadık. İnşallah bu futbolun aynısını devam ettiririz”   Dedi.

Gol sevincinin ardından Ersun Yanal’a koşmaları ile ilgili olarak ise Yusuf, “Biz bir aileyiz. Taraftarımızla başkanımızla, yöneticimizle, malzemecimizle bütün herkes bu bordo maviyi kullanan ekmek yiyen herkes bizim ailemiz. Biz de zor günler geçiriyoruz. Farkındayız. Gerçekten Trabzonspor’da oynamanın ağırlığını yükünü biliyoruz. Ailemizin bazen yüzüne bakamıyoruz. Bu sıralama bizim de hoşumuza gitmiyor. Lütfen bizi desteklesinler. Bu takım iyi takım. Sadece zamana ihtiyacı olan takımdı. Hocamız bu maçtan önce güzel cümle kurdu: “İsimlerimizi bile sezonun ikinci haftasına doğru öğrenmeye başladı” Gerçekten çok yeni futbolcu geldi. Güzel ekip olduk. Onla çalıştığım için söylemiyorum. Burayı başarılı yapacaksa Ersun Yanal yapacaktır. Buranın kimliğini bilen insan. Bizi sabırla desteklesin taraftarlarımız. İyi olduğumuz zamanda kötü olduğumuz zamanda desteklesin bizi...Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bu stresin altında 6 puanla kalktık” diye konuştu.   

Penaltı golü haricinde en çok hangi golü beğendiği sorulduğunda ise Yusuf, “Valla hepsi güzeldi. Ben Mehmet Ekici’yi tebrik ediyorum. Mehmet Ekici’nin golü daha güzeldi bence...” dedi.