“Her şeyden önce Kıbrıs’ta Türkiye’yi temsil ettik. Statta o bayrakları görünce de galibiyete inancımız daha da arttı. Ben bir asker çocuğuyum. 3 puanı getiren golü benim atmam ailemi de gururlandırdı. En büyük hedefim Trabzonspor’un efsaneleri arasına girmek”

Trabzonspor’u Apollon Limassol karşısında zafere taşıyan golü atan Yusuf Erdoğan, FANATİK’e özel açıklamalar yaptı. Attığı kritik golle Bordo-Mavililer’in grup maçlarına galibiyetle başlamasını sağlayan 21 yaşındaki futbolcu, “Her şeyden önce biz orada Türkiye’yi temsil ettik. Bu bilinçle sahaya çıktık. Orada Yunan bayraklarını görünce de galibiyet inancımız daha da arttı. Tüm arkadaşlarımız kazanmak için çok mücadele etti. Hocam da bana bir şans verdi. Oyuna girdiğim andan itibaren takımım için elimden geleni yaptım. Galibiyet golünü atmak bana nasip oldu. Allah’a binlerce şükürler olsun böyle bir mutluluk yaşadım. Maçtan sonra da zaten babamla konuştum. Ben bir asker çocuğuyum. Ailem de büyük mutluluk yaşadı, gururlandı. Böyle duygularla oradan dönmek muhteşemdi” dedi.

İşte en büyük hayali

Hedeflerinden de bahseden genç futbolcu, “Trabzonspor’a geldiğim ilk gün dediğim gibi burada efsane olmak istiyorum. Trabzonspor camiasına ve Türk Futbolu’na uzun yıllar başarıyla hizmet etmek en büyük hayalim. Bunu başarmak için çok çalışacağım. Sadece sportif anlamda değil. Kişiliğimle de bu camiaya hizmet edeceğim. Bana verilen şansları iyi değerlendirmek için her zaman hazır olacağım” açıklamasını 
yaptı.            
     
Kaynak: Fanatik / Ömer Necati Albayrak