Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçta yıldızı yeniden parlayan Yusuf Erdoğan’ın kiralık olarak sözleşmesinin yenilenmesi bekleniyor. 1461 Trabzon’dan kiralık olarak Trabzonspor’a transfer edilen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcu ile daha önce yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamış, “gerekirse 1461 Trabzon’a geri gönderilir” mesajı futbolcuya verilmişti.

Trabzonspor'un futbolcuyla daha önce yaptığı görüşmelerse, Kasımpaşaspor'dan kiralanan Şahin Aygüneş'in kazandığı rakamın altında fiyat teklif ettiği öğrenilen Yusuf Erdoğan'ın bu rakama sıcak bakmadığı öğrenildi.

Yusuf Erdoğan’ın ortaya koyduğu futbol sonrası, taraftar desteğini de arkasına alan genç futbolcunun 1461 Trabzon’a gönderilmesi imkansız gözüküyor. 

Maçtan sonra yaptığı "1461 Trabzon" vurgususuyla dikkat çeken Yusuf Erdoğan, Trabzon'un kendi değerlerinin başarılarının gündeme fazla gelmediğinin altını çizdi.

Takımın en az kazanan futbolcularından biri olan Yusuf Erdoğan’ın yönetimle anlaşmaya sıcak baktığı, Trabzonspor’da futbol hayatına devam etmek için her türlü fedakarlığa hazır olduğu öğrenildi.

HaberTS.com / Atay Bekar