İşte o açıklamalar: 

Hazırlıklar şuan tüm hızıyla devam ediyor iyi çalışıyoruz eşiğimiz yükselmeye başaldı. İkinci yarıya bomba gibi gireceğiz

Hedeflerimi yüzde 80 gerçekleştirdim. En büyük hedefim Trabzonspor forması giymekti. kendimi geliştirmek istiyorum. şimdiki futbolculaın en büyük eksikliği altyapı sorunu bende iyi bir alt yapı eğitimi gerçekleştiremedim.

Şuanda Trabzonspor’la bir sıkıntımız yok. ben buraya birşeyler almak için değil vermek için geldim menajerimle görüşmeler sürüyor. İnşallah en yakın zamanda imza atarım.Sol önde oynamanın arkada oynamadan zorlukları var. Bunun zorluklarını yaşıyorum. Kafamı kaldırıp 3 bölgede daha rahat olmak istiyorum.

Juventus maçı: 

Juventus gibi dünya deve bir takım ile oynayacağız. Bu bizim için biraz şans biraz da kötü oldu. Onlar 3-5-2 oynuyor ama biz onların zaaflarından yararlanabiliriz. Bizim hızlı oyuncularımız var. Onların arkalarına geçebilirsek çok pozisyon bulacağımıza inanıyorum. İyi bir savunma anlayışı ve güzel bir mücadele ile imkansız değil. Biz Trabzonspor’uz, bunu herkes sahada görecek."

Trabzonspor’un hedefi 1 puan değil her zaman şampiyonluğa oynayan takımız. İyi oynadığımız maçları da kaybettik. Bir şansızlıktı. 6-7 hafta deplasmanda fazla iyi skorlar alamadık. Avni Aker bizi daha fazla etkiliyor. Ben kendimi Avni Aker’de daha rahat buluyorum. Seyircimiz ile bütünleşiyoruz.Deplasmandaki şansızlıklarımızı karnemizi ikinci yarı düzelteceğimize inanıyorum

Trabzonspor hem ligde hemde Avrupa’da mücadele ettiği için bende bu camianın bir ferdi olarak elimden geleni yapıp Trabzonspor’a layık olmaya çalışacağım.Yönetimden gelecek bir ışıkla ben hemen imzayı atarım.İki dünya yıldızıyla aynı takımda oynadığım için hem çok şanslıyım hemde çok mutluyum, onlarla aynı takımda olmanın artılarını bize tamamen hissettiriyorlar, saha içinde saha dışında , yaşantımıza bize her anlamda örnek oluyorlar, onlardan öğrenecek çok şeyimiz var.
Editör: TE Bilişim