Yeni sezonda iyi bir kadro oluşturmak isteyen Zağnosspor, dış transferde 3 yeni oyuncuya imza attırırken iç transferde ise 2 oyuncusunun sözleşmelerini yeniledi. Alt yapıda oynayan 1 oyuncusunu da A takıma çıkarttı. Dış transferde Yalıspor’da oynayan orta saha oyuncuları Emre Nadir ve Cem Apaydın’ı, Söğütlü Belediyespor’un sol beki Suat Kondel’i renklerine bağlayan Zağnosspor, iç transferde ise kaleci Ergin Çırak ve sağ bek oyuncusu Eren Eroğlu ile sözleşme yeniledi. Alt yapıdan yetişen oyunculara da önem veren Zağnosspor, kaleci Burak Can Ayvaz’ı A takım seviyesine yükseltti.

Zağnos Spor Kulübü binasında düzenlenen törende As Başkan Tuna Taşkın hazır bulunurken, kendilerini kırmızı-mavi-beyazlı formaya bağlayan imzaları atan oyuncular, Zağnosspor forması için mücadele edecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. 

AS BAŞKAN TAŞKIN: “TRANSFERLE DEVAM EDECEK”

Yapılan transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Taşkın, BAL’da ilk kez mücadele edecek olduklarını belirterek; “İyi bir kadro oluşturmalıyız. Özellikle Bölgesel Amatör’ü iyi bilen oyuncular almalıyız. Çünkü bu ligin havası diğerlerinden çok farklı. Takımımıza 3 yeni oyuncu kazandırdık, 2 oyuncumuzla olan sözleşmemizi de uzattık, alt yapıdan da bir oyuncuyu A takıma çıkardık. Elbette transferlerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Yeni transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Zağnosspor ismine yakışır bir kadro kurmak için çalışıyoruz” dedi.