Ligin 4.haftasında Telekomspor ile Yavuz Selim Stadı’nda karşı karşıya gelen kırmızı-mavi-beyazlı ekip, Serdar’ın ayağından bulduğu biri penaltıdan olmak üzere 2 golle müsabakadan galibiyetle ayrılmayı başardı. 2-0 biten maçın ardından ligde ki puanını 12’ye çıkaran ekip oynadığı futbolla da göz doldurdu. Ligde liderlik koltuğundaki yerini iyice perçinleyen Zağnos, Bölgesel Amatör Lig hedefine her geçen gün yaklaşıyor. Müsabakayı Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy, Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim, yöneticiler Abdülaziz Baş, Koray Turan, Adem Kahraman, Serkan Aydın, Cemil Genç ve çok sayıda taraftar yakından takip etti.

AKSOY: “İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ”

Müsabakanın ardından açıklama yapan Zağnos Spor Kulübü Başkanı Emre Aksoy alınan galibiyetten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. Takımın tek hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Aksoy: “İyi futbol oynuyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir takımımız var. Bu takım seneye BAL’da mutlaka olacak. Bu maçla beraber liderliğimizi perçinlemiş olduk. Önce bu grupta sonra da play off gruplarında lider olup sezon sonu ipi göğüsleyen taraf olacağız. Oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

HAKEMLER: H.İbrahim Yıldırım***, Murat Şener***, Burak Cansız***

ZAĞNOSSPOR: Ergin Çırak***, Eren Eroğlu***, Kader Ulusoy***, Tamer Altun*** (Dk.74 Ali Mumci**), Gökçe Muhçu*** (Dk.80 Eser Batur**), Hakan Çakın***, Serdar Tonyalı****, Mustafa Bozlar***, Emre Kalaycı***, Eray Bayrak***, Hakan Bayraktar***

TELEKOMSPOR: Enes Yılmaz*, Murat Demirci**, Ünal Yılmaz*, Emre Altındaş*, Samet Tosun*, Tolgahan Kara*, Emre Koç*, Abdulhadi Genç* (Dk.73 Süleyman Kiprit*), Murathan Şahin* (Dk.82 Behram Kurbay*), Ömer Faruk Bayram*, Burak Şahin* (Dk.67 Murat Nazlı*)

GOLLER: Dk.58-78 (pen.) Serdar Tonyalı (Zağnosspor)

KIRMIZI KART: Dk.77 Emre Altındaş (Telekomspor)