Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’le olan evliliğine rağmen Türkiye’nin gündemine en çok 17 Aralık 2013 tarihinde yapılan 'yolsuzluk' operasyonla taşınan İran asıllı işadamı Reza Zarrab’tan futbol kamuoyunu da yakından ilgilendiren ilginç bir açıklama geldi.

Trabzonspor’un Akyazı’da yapılmakta olan yeni stadının temel atma töreninde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de aynı kare içerisinde yer aldığı resimleri basına yansıyan Zarrab, A Haber’e verdiği röportajda bordo-mavili kulüple olan ilişkisinin bu karelerin ötesinde olduğunu itiraf etti.

Röportajında Trabzonspor’un sponsoru olduğunu söyleyen Zarrab, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun o dönem yaptığı bir grup konuşması sırasında iş adamının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte olduğu bir fotoğrafı göstermesini, ''Ben Trabzonspor’un bu yılki resmi sponsoruyum. Orada olmamdan doğal bir şey olamaz'' sözleriyle savundu. Bu açıklama, bordo-mavili kulübün, Zarrab ile olan bağlantısının Hacıosmanoğlu ile kişisel bir tanışıklıktan ziyade maddi bir sponsorluk ilişkisi üzerinden olduğunu ortaya çıkardı.
Editör: TE Bilişim