Hani diyorlar ya futbolcu parasını alıyor oynasın. Ya da futbolcu parasını almadığı için oynamıyor. Bu söylemin böyle olmadığını Elazığ Atatürk stadında genç bir yürek ortaya koydu. Zeki Yavru…

Trabzonspor alt yapısında yetişmiş, Trabzonlu Zeki Yavru genç yaşına rağmen öyle bir mücadele, öyle bir büyük yüreği sahaya koydu ki onun üzüntüsü Trabzonspor’un mağlubiyetinin önüne geçti.

Karşılaşma boyunca canını dişine katıp rakipleri ile ortaya koyduğu mücadeleye rağmen süper lig tecrübesi olmamasına rağmen tecrübeli ve her futbolcunun itiraz etmeye cesaret edemediği hakem Halis Özkahya’ya adeta isyan ederek Trabzonsporluluğunu ortaya koyan Zeki Yavru, maçın bitiş düdüğü ile birlikte gözyaşlarına boğuldu.

Takım arkadaşlarının teselli etmeye çalıştığı genç Zeki, soyunma odasında da hıçkırıklara boğulurken, dönüş yolculuğunda adeta içine kapandı.

Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmanın değerini ortaya koyan Zeki Yavru, dönüşte bir diğer Trabzonlu futbolcu Mustafa Yumlu ile uçakta koltuklarından kafalarını bile kaldırmadılar. İşin en ilginç yanı ise ikisi de uçakta yapılan yemek ikramına ve içeceklere dokunma bile dokunmadılar…

Aslında bu fotoğrafa haber bile yapılmaz fakat Zeki ve Zeki gibi yüreği Trabzonspor diye atanlara tribünlerinde biraz daha hoşgörü ile bakması ümidi ile bu görüntüleri habere dönüştürdük.

Editör: TE Bilişim