Maçın ardından konuşan  Trabzonspor’da Zeki Yavru,  “Rakibimizin durumunu biliyorduk. Bugün bizim için önemli bir maçtı. Geçen hafta berabere kaldık. Puanlar bir birine yakın. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. İyi oynadık. İyi pozisyonlar bulduk. Sonradan oyuna giren arkadaşlarımız katkı sağladı. Rakibimizin zor günleri var. Onlara da Allah yardımcıları olsun. İnşallah onlarda istedikleri gibi olur. İlerleyen günlerde galibiyetle devam etmek istiyoruz” dedi.

LAMPARD İLE OYNAMAK BÜYÜK MUTLULUK
Zeki’nin ardından konuşan Yusuf ise, Lig Tv Tümer Metin’in Zeki ile ilgili ‘Lampard gibi oynadı’ yorumuna, “Lampard ile oynamak büyük mutluluk. Kardeşimle 1461’den beraberiz. Her zaman iyiydi” dedi. 

Genç oyuncularda zaman zaman düşüşler yaşandığını ifade eden Yusuf, “Biz genç oyuncularda düşüşler oluyor. Biraz da alttan alırlarsa sevineceğiz. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Kendimizi yüz de yüz veriyoruz sahaya. Zeki, 1461 günlerini aratmadı. Orada da çok iyiydi. Biz alttan geldiğimiz için 1461’i temsil ediyoruz. Bizim burada iyi performans göstermemiz onlar için umut verici. Bütün herkes hak ediyor. Zeki’nin bu performansını kutluyorum. Bir maçlık kalmaz bütün maçlarda iyi oynar” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim