Bordo-mavili takımın çiçeği burnundaki oyuncusu takımda kalıcı olmayı hedefliyor. Banka Asya'ya çıkan 1461 Trabzon kadrosunda geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Zeki Yavru, bu sezon başında ise teknik direktör Şenol Güneş tarafından A Takım kadrosuna çağırıldı. Çalışma azmi ve yeteneğiyle dikkat çeken genç oyuncu alt yapıdan gelmiş olması nedeniyle de büyük bir sorumluluk taşıyor. Alt yapıdan A Takım'a gelen oyuncusunun güven kazanması için elinden geleni yapan teknik direktör Şenol Güneş, genç oyuncunun üzerindeki tedirginliği atmasını istedi.

Kendisine inananları mahcup etmemek için yeni sezon hazırlıklarında bütün gücünü ortaya koyan Zeki Yavru, ilk hedefinin takımda kalarak kendisini göstermek olduğunu ifade etti.

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini altını çizen genç oyuncu takımda herkesin kendisine yardımcı olmaya çalıştığını belirterek bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Zeki Yavru, antrenmanlardan zaman buldukça dolaştığı Almanya sokaklarında çektirmiş olduğu fotoğrafı ise kendisine ait twitter hesabından paylaştı .


Editör: TE Bilişim