Eskişehirspor kulübünün bonservis bedelinde artırıma gittiği Erkan Zengin'in hangi takıma transfer olacağı belirsizliğini korurken, futbolcunun teknik direktör Ersun Yanal'a kendisini transfer etmek için mailler attığı öğrenildi. Fenerbahçe'yi çalıştırırken de Erkan Zengin'in transfer edilmesini çok isteyen Yanal, Trabzonspor'un başına geçtiği günden itibaren de bu oyuncunun takıma katılmasını istedi. Ancak Erkan Zengin'in son dönemdeki tavrı ve açıklamaları nedeniyle büyük şaşkınlık yaşayan tecrübeli teknik adamın, oyuncunun tutumuna bir anlam veremediğini yakın çevresine söylediği öğrenildi. 

İbre Trabzonspor'dan yana 
"Fenerbahçe'den başka takımda oynamam" diyen ve dinlenmek için İsveç'e giden Erkan, açıklamalarını yumuşattı. Menajerinin 'artık açıklama yapma' ikazını dinleyen oyuncunun, Trabzonspor'un teklifine olumlu bakmaya başladığı belirtildi. Takımı güçlendirmek için çalışmalarını yürüten yönetim, Erkan'ın transferini olumlu şekilde noktalamayı hedefliyor. Eskişehirspor yönetiminin de bu transferde bordo- mavililerden yana tavır alması Trabzonspor'un elini güçlendiriyor. 

Başkan ve Yanal taraftarı ikna edecek
Ersun Yanal'ın eski öğrencisi olan Erkan Zengin'in yapmış olduğu, "Fenerbahçe'den başka takımda oynamam" açıklamalarına oldukça sinirlenen bordo-mavili taraftarların bu transferin gerçekleşmesi halinde oyuncuya ve yönetime nasıl bir tavır takınacağı ise merakla bekleniyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Ersun Yanal, yapacakları açıklamalarla tepkilerin önüne geçmeyi hedefliyor.

Fotomaç / Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim