Tolgay Arslan'ın transferine son noktayı koymak için Almanya'ya giden Trabzonspor'un kurmayları, bu futbolcudanvazgeçilmesinin ardından sürpriz bir isimle de temasa geçti. Werder Bremen'in Avusturyalı ofansif orta saha oyuncusu Zlatko Junuzovic ile görüşmelere başlayan bordo-mavili kulüp bu transferde önemli aşama kaydetti. Oyuncuyu Trabzonspor'a gelmeye ikna eden yöneticilerin, Werder Bremen'in belirlediği 3 milyon euro'yu aşan bonservis bedelini aşağılara çekmek için çaba gösterdiği ortaya çıktı. Bu sezon Bundesliga'da 17 maçta 3 gol atan, yedi de asist yapan 27 yaşındaki oyuncunun bitmesi bekleniyor. Junuzovic, Avusturya Milli Takımı'nda oynuyor. 

Yanal, Aytaç'ta ısrarcı 
Bordo-mavili takımın bir süre önce gündemine aldığı ancak Eskişehirspor'un satmaya yanaşmaması nedeniyle teklifini geri çektiği Aytaç Kara ile de temaslar yeniden başladı. Futbolcuyu ekonomik nedenlerden dolayı satma kararı alan Eskişehirspor kulübü ilk olarak bordo-mavililerle görüşmek istedi. Emre Güral'ı Eskişehirspor'a veren bordo-mavililerin, Aytaç için Soner Aydoğdu'yu da vermeye sıcak baktığı ve bu nedenle transferin gerçekleşme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi. 

Olmazsa Kroos 
Trabzonspor'un iki futbolcunun yanı sıra Eskişehirspor kulübüne 1 milyon 500 bin euro'luk da bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Transferi hakkında konuşmak istemeyen Aytaç ise, "Kulübümle görüşmeler sürüyor. Eskişehirspor için ve benim için hayırlısı neyse o olsun" dedi. Daha önce bu futbolcuyla çalışan teknik direktör Ersun Yanal'ın, Erkan transferinde olduğu gibi Aytaç konusunda da ısrarcı olduğu öğrenildi. Bordo-mavililerin Aytaç transferinde başarıya ulaşamaması durumunda ise Werder Bremen'de forma giyen 23 yaşındaki Felix Kroos için temaslarını 
hızlandıracak. 

FOTOMAÇ / Yunus Emre SEL
Editör: TE Bilişim