Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Didier Zokora idman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zokora, sorulara içtenlikle yanıt erdi.

Antalyaspor maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Zokora, taraftara mesajlar verirken neden kart gördüğünü de açıkladı.

Taraftara bir mesajı olup olmadığı sorulan Zokora, “Taraftarlarımızın bizi desteklemesi çok önemli. Böyle zor durumlarda böyle zor atmosferlerde çok önemli. İç sahayı kullanmak için büyük bir desteğe ihtiyaç var. Onları hayal kırıklığına uğrattık. Ben Afrika Ulusal kupasından dönünce iyi performans gösteremedim. Sakat oyunculularımız eksiklerimiz oldu. Birçok neden sıralayabilirsiniz. Ama onlara hak vermemek mümkün değil. Bri hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bunun altından kalkmamız gerek. Onların bize vereceği destek çok önemli. Antalyaspor maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Neden fazla kart gördüğüne ise, “Takımın çok büyük etkisi var. Takımda işler yolunda gitmediğinde bu benim üzerimde çok büyük bir gerginlik ve huzursuzluk yaratıyor. Bu ister istemez maça da yansıyor. Takım iyi olmadığında yapmamız gerekenleri gerektiği gibi yapamamamızda bunun getirdiği gerginlikle bu iş agresifliğe dönüşüyor. Ve bende daha çok kart görüyorum. İler yolunda gittiğinde hepimiz daha huzurlu daha sakin oluyoruz” şeklendi cevap verdi.