Maçın ardından konuşan Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Zokora, 1 puan için Onur'a teşekkür edip etmediği sorusuna, "Takımımızın kaptanı Onur. Tabi ki her maçta yaptığı gibi bu maçta da inanılmaz işler başardı. bizim adımıza. 1 puanı onun aldığını söyleyebilirim. Kendisine teşekkür de ettik. Zaten her maçtan sonra konuşuyoruz. Her maç iyi oynuyor" dedi. 

Maçla ilgili olarak ise Zokora, "Rize yakın Trabzon'a. Maça iyi de başladık. gol atıp oyuna da geçebilirdik. Ama olmadı. Daha sonra ikinci yarı Rizespor'da bastırdı. Ben bu şartlar altında 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. 

Zokora, sözlerini şu şekilde bitirdi "Evimizde oynadığımız maçlarda ciddi anlamda üstün oyun sergiliyoruz. İyi oynuyoruz. Yenilmiyoruz. Ama deplasmana geldiğimizde aynı oyunu sergileyemiyoruz. Bunun üzerinde çalışmamız lazım. Çalışmak dışında başka seçeneğimiz yok. İlk idmandan itibaren çalışmalara başlayıp bunu çözmemiz lazım. Daha çok maç var. Bir yerlere gelebiliriz. Bu sıkıntının üstesinden gelebilirsek" dedi
Editör: TE Bilişim