Trabzonspor futbolcuları, Tolunay Kafkas ruhunu sahaya yansıttığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Avni Aker'de izlediğim maçlarda beni en çok etkileyen isim Tolunay Kafkas'tır. Futbolcuları izlemekten çok yedek kulübesini izlemekten zevk alıyorum. Hiç olmazsa diyorum Trabzonspor'u gerçekten düşünen biri var...

Türkiye'de tribünler ile bu kadar iyi diyalog kurabilen bir isim daha var mıdır? Bilmiyorum ama senelerdir Trabzonspor'da taraftar ruhlu bir teknik adam izlemedim. 

Şenol Güneş 'in Trabzonspor taraftarlığı kesinlikle tartışılmaz. Ama taraftar ile diyaloğu kesinlike Tolunay Kafkas ile kıyaslanamaz. Teknik konuda ise Tolunay Kafkas'ın Şenol Güneş'den öğreneceği çok şey olduğu kesin.

Hafta içerisinde tesislerde arabanın içerisindeyim meydana doğru yola çıkacaktım, uzaktan gelen Tolunay hocayı gördüm. Yanımda iki arkadaşımla beraberdik hoca bize doğru seslenerek öyle candan bir selamlayışı vardı ki. Yanımda olan arkadaşlarım bile şok oldu. " Bu adam mı buz gibi " diye yorum yaptılar.

Bugün alınan galibiyette Tolunay Kafkas'ın payı kesinlikle büyük, Henrique'nin performansı gözle görülür şekilde yükseldi.

Kadro dışı bırakıldıktan sonra takıma dönen ve oyuna sonradan giren Yasin'in hırsı performansı göz kamaştırdı.

Mustafa Yumlu 'ya her zaman ayrı parantez açmak zorundayım. Trabzonlu olsun çamurdan olsun. Adam iyi veya kötü oynayabilir ama ruhunu ortaya koyuyor. Bu da bana yediyor! Trabzonspor için havada uçuyor.

Tek üzüldüğüm kulübü soyup soğana çeviren, satacak hisse bırakmayan, Trabzonspor'u borç batağına sokan Sadri Şener 'in kredi kazanması oldu.

Tekrar söylüyorum, bu yönetim ile bir transfer dönemine girmek kesinlikle bu şehre bir ihanettir! Sadri Şener'in Mayıs ayında kongre kararı almaması yapacağı en büyük hata olacaktır.

Gerçi güvende tazeleyebilir. Faruk Abi faktörü kim ne derse desin kongrelerde çok önemli. Kesinlikle Faruk Özak'ta Sadri Şener gibi bir başkan bulamayacaktır. Sadri Şener'e yeni yönetim yapılarak tekrar kazanma şansının da yüksek olduğunu düşünmüyor değilim.

Trabzonspor için hayırlısı olsun...