Törende konuşan ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı açıklamalda,"Malzeme dağıtımı tamamen Trabzonspor öz kaynaklarından yapıyor. ASKF sadece aracı burada. Bu yönetimin ASKF ile diyalogları mükemmel, bizzat yaşayan birisi olarak çok mutluyum. Özellikle okullardaki çocuklarımızın eğitimlerden geri kalmaması için gece maçları oynatılıyor. Aydınlatma yetersizdi, son sistem aydınlatma bitmiş durumda. 
Ertuğrul Başkan kısa sürede ‘halledelim’ dedi ve üstlendi bir an önce halledildi. Kulüplerimizin malzemeye ihtiyacı var dedik ve hemen yardımda bulunalım dediler. Bizi görünce de ‘bitti mi’ diye sordu. Böyle bir başkan ve asbaşkan olduğundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Semt sahaları için de komisyon kurduk. Çamoba da yapıma başlıyoruz. Ne teklif getirdiysek olumlu baktılar kendilerine teşekkür ediyorum. Trabzon amatörüne böyle güzel bir hizmeti sunuyorlar ve yönetime alkış istiyorum. Ertuğrul Başkan ne teklif getirirsek kabul ediyor ve bizi gururlandırıyor. Eksiklerimiz var ama biz ASKF olarak tamamlarız." ifadelerini kullandı.

Takımda Kalmak İstiyor Takımda Kalmak İstiyor

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas,"Cahit Erdeme teşekkür ediyorum. Trabzonspor olarak amatörde yöneticilik yapmış kişilerden oluşuyoruz. Tek ricam her türlü ihtiyacınızda hizmet etmekten memnuniyet duyarız. Zor bir görev yapıyorsunuz. Biz bunu düzenli şekilde yapmak için desteği ASKF ile yapmak zorundayız. Bu sezonda da hepinize başarılar diliyorum. Bir telefon kadar yakınız hizmet vermekten onur duyarız." Dedi.

Tören sonrası Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan adına Asbaşkan Zeyyat Kafkas’a şilt verildi.

Editör: Haber TS