Trabzonspor'u siyasete alet edenlere inat, son günlerde aldığım en sevindirici haberdi;

"Trabzonspor taraftarının kendi vekillerini meclise sokma girişimleri."

Fenerbahçe 'nin şike yaptığı kesinleşmesine rağmen oy kaybı yüzünden adaletin yerine gelemediği ülkemizde, Trabzonspor taraftarının "Madem öyle, işte böyle" deyişini alkışla karşılıyorum.

Yıllarca Trabzonspor üzerinden siyaset yapıldı. Kazanan siyasiler olurken, Trabzonspor taraftarı hep üzülerek kaybeden taraf oldu.

Gurbetçi Gençler taraftar grubumuzun İstanbul'da başlattığı girişimin öncelikle Trabzon'da harekete geçirilmesi, daha sonrasında bütün Türkiye'ye yayılmasını diliyorum.

Siyasilerin küçülttükçe küçülttüğü, basitleştirdikce basitleştirdiği... Trabzonspor'un geldiği durum ortadadır. Ne üst üste yapılan hakem atamalarına müdahale edebiliyoruz. Ne Anadolu kulüpleri üzerinde ağırlığımızı hissettirebiliyoruz.

Bizi bu duruma düşürenlere en güzel tepkimiz, meclise sokacağımız bağımsız adaylarımız olacaktır.

Bence Gurbetçi Gençler taraftar grubunun bu projesi, hakkı olan kupanın Trabzonspor'a biran evvel gelmesi için atılan en önemli ve en büyük adımdır.

Trabzonspor büyüktür ve planların kurbanıdır.

Gazeteler Trabzonspor taraftarının çıkarttığı adayı belki gündeme getirmeyecek, hatta ve hatta karalayabilirlerde. Çünkü onların yayın hayatlarını sürdürebilmeleri için resmi ilanları Trabzonspor taraftarı vermiyor.

Ama devir artık sosyal medya devri. Trabzonspor'u karşılıksız sevenler olarak, internet üzerinden ortak şekilde tepkimizi gösterebilmemiz. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir tarafa koyabilmemiz halinde, Trabzonspor üzerine siyasilerin yaptığı planları bozacağımıza inanıyorum. Bunun için elimden ne geliyorsa yapacağıma yemin ederim.