Öncelikle Trabzonspor yönetimini hakkımız olan şampiyonluğumuzu ilan ettiği için tebrik ediyorum. Geç kalınmış da olsa bu karar taraftarı ateşlemeye yetti. Trabzonspor’a yapılan muhteşem karşılama, futbolcuları aşırı derecede motive etmiş bunu net bir şekilde gördük.

Sapara’nın takımdan gönderilmeyişi bu takımın en büyük transferi oldu… Zemin bozukmuş, kötüymüş Sapara’ya etki yapmadı… O ne vuruş öyle! Volkan’ı aptal etti resmen. Sapara'nın bu futbolu son dakika bomba transferden daha çok mutlu etti beni.

Uzun aradan sonra lig maçında sahaya çıkan Onur, aynen bıraktığı yerden devam ediyor.

Sakat denilen Emerson, çok etkili ve yerinde müdahaleler yapıyor. Aşırı güven veriyor.

Hafta içi idmanlara katılamayan Janko’nun yokluğu, Şenol Güneş’i ciddi anlamda zor duruma sokmasına rağmen Trabzonspor çok etkili pozisyonlara girdi. Halil ha vardı ha yoktu! Futbolcu Olcan! ‘ı gözlerim aradı… Aradı… Aradı…

Sonradan oyuna girmesine rağmen Henrique güzel bir pozisyon yarattı. Ama tekrar söylüyorum! Bu adam işine baksın, boksörlüğe devam etsin. Futbol bu adamın işi değil arkadaş!

Şenol Güneş’i, Janko’yu oynatmadığı için eleştirmeyeceğim. Çünkü hafta içi sakatlığı nedeniyle idmanlara tam olarak katılamayan futbolcu sahada istenileni veremezdi. Taraftarın gözünde kötü bir Janko görüntüsü oluşurdu. Sahaya çıkabilecek en mantıklı kadro ile çıktık. Ama gol gelmedi. Sağlık olsun şampiyon. Sen böyle futbol oyna yeterki…